WE4U WEDDING

JULLIE GAAN TROUWEN, GEFELICITEERD!

Trouwen is.... beloftes vastleggen. Dat je kiest om samen verder door het leven te gaan! Natuurlijk heb je daarbij een bruidsvideograaf nodig die vastlegt dat jullie je beloftes uitspreken en elkaar het ja-woord geven. Terecht! dat je een leuke film van je trouwdag wilt met alle hoogtepunten. De huwelijksceremonie, de ambtenaar, trouwen in de kerk, de receptie en het feest. Het zijn van die momenten waar familie of vrienden best leuke filmpjes van zullen maken.

Bijna iedereen heeft een camera in z'n telefoon... zelfs je neefje. Maar zeg nou zelf; Op je trouwdag kies je daar natuurlijk niét voor!

 • BRUIDSVIDEOGRAAF

  Wil je constante beeld- en geluidskwaliteit en meer van die onvergetelijke momenten zoals het ja-woord, de ringen en de kus in mooie close-ups terugzien? Ga dan voor een prof die voor een echte trouwfilm ‘zorgt’.

 • VAN BEGIN TOT EIND; ALLES MOET PERFECT!

  Alles moet goed gefilmd! van Bruidsjurk, trouwlocatie, champagnetoost en bruidstaart, tot muziekband,openingsdans en wie jouw bruidsboeket vangt. Maar zeker ook moeten de videobeelden met deskundigheid, precisie en gevoel voor detail bewerkt en gemonteerd worden.

  Ik kom graag jullie trouwdag vastleggen. Of je nu groots en helemaal in stijl gaat trouwen, op een Kasteel in Woerden, Zeist of Amerongen… trouwen in een weelderige tuin, of liever zonder poespas op een Trouwlocatie aan zee... Wat het ook wordt? Voor een geweldige Trouwvideo boek je:

  Bruidsvideograaf Linda Janssens van WE4U Movie Projects. Van jullie huwelijksdag maak ik zonder twijfel een prachtige Trouwfilm.

 • UNIEKE PERSOONLIJKHEID

  Als bruidspaar straalt je unieke persoonlijkheid Liefde voor elkaar uit. Daar richt ik mij op en dit hou ik in de montage op een bijzondere manier vast. Bruid en bruidegom zijn het middelpunt van de dag.

  Dat gegeven is in de hele trouwvideo reportage steeds duidelijk verweven met alle gebeurtenissen. Het resultaat is een echte ‘wedding movie’ met ontroerende hoogtepunten, en andere indrukwekkende en vrolijke momenten waar je steeds weer van geniet.

 • TROUWFILM BIEDT MÉÉRWAARDE

  Als je na enkele weken je trouwvideo ontvangt, kun je rustig samen kijken naar wat er die dag allemaal gebeurde. Een verrassend mooie ervaring!

  De sfeer en het gevoel keren direct terug in je herinnering. Er wordt iets moois gezegd, traantjes wellen op en je voelt weer die emotie! Met foto’s bereik je dat eenvoudig niet... Alles is zo ongelofelijk echt.... dat is preciés de meerwaarde van video. Op jullie grote dag ben ik er graag bij. WE4U is er voor U!

   

 • HOE WERKT HET?

  Staat de trouwdatum vast? Bel mij of ik ook beschikbaar ben. Neem gerust contact op voor prijsopgave, meer informatie of een persoonlijk intakegesprek. We bespreken daarin de wensen, ideeën en bijzonderheden die jullie in petto hebben.

  Vervolgens bereken ik het totaalbedrag en stuur de prijsopgave per mail aan jullie toe. Nadat een overeenkomst is getekend en gesloten volgt de bevestiging en een factuur voor de aanbetaling van 25%. Na ontvangst van het bedrag op de rekening van WE4U, ontvangen jullie een leuke attentie!

Trouwvideo van

WE4U movie projects,

méér dan een filmpje van je trouwdag

Trailer: Thema Trouwdag - Princess Wedding

Cinderella dress - Sprookjeskasteel

Reactie bruidspaar: 'Ons sprookjeshuwelijk is nu helemaal compleet met deze prachtige film! Linda, bedankt voor je enthousiaste en toegewijde inzet!'

Trailer: Trouwen in Tuin aan het water - huwelijksbootje

Reactie bruidspaar: 'Geweldige trouwfilm, geeft inderdaad absolute meerwaarde aan onze trouwdag, de prijs dubbel en dwars waard'

Trailer: Trouwclip dagoverzicht incl. foto's

Reactie bruidspaar: 'Wat een prachtige film! We hebben genoten van het begin tot het einde en is een perfecte weergave van onze bruiloft! Ik weet zeker dat we de film nog vaak gaan kijken.

Een prachtige herinnering zo!'

 • De Trouwfilm wordt gratis voorzien van bijpassende rechtenvrije muziek.
 • Vragen over andere specifieke mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op.
 • Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.
 • Pakketprijzen zijn incl. reiskosten voor locaties binnen 20 km van Gouda.
 • Bij grotere afstanden worden de werkelijke kosten van vervoer rekening gebracht.

Boek nu!