WE4U PROPERTY

 

Uw huis te koop gezet? WE4U verzorgt het filmpje voor de verkoop van uw woning! Met audio‐visuele ondersteuning krijgt uw woning méér aandacht in de markt. Huizen staan gemiddeld ruim een jaar te koop, de vraagprijs zakt en het grote aanbod trekt minder kandidaten naar úw woning. Gevolg; uw woning valt niet meer op.

U vraagt zich af wat u daar aan kunt doen?

Een video laten maken natuurlijk!

Uw property video trekt op huizenwebsites, snel de aandacht van potentiële kopers. Via een virtuele tour langs alle ruimtes en vertrekken, ervaren geïnteresseerden meteen de beleving

van hun mogelijke nieuwe woning. Dát maakt het verschil! En dat is dan weer pure winst. Wat kost een virtuele beleving van mijn woning? Neem contact op voor een prijsindicatie.

 

 BEDRIJFSPAND

WE4U is uw partner als het gaat om een promotievideo of zogenaamde info‐mercial ten behoeve van een nieuw gebouw of renovatie van bestaande bouw.

Van de sloop van oude gedeeltes, het leggen van fundering , de interne verbouwing tot de overgang of verhuizing naar de nieuwe situatie; Videograaf Linda Janssens is graag van A tot Z betrokken bij het project.

 

WE4U DENKT MET U MEE

Hoe informeert u bijvoorbeeld uw doelgroep over de voortgang van de nieuwbouw of renovatie al tijdens de bouwperiode? Wilt u een video welke na de oplevering van de bouw, als documentaire ook historische waarde heeft? Samen komen we verder! Interesse om uw bouwproject op video te laten vastleggen? Neem dan contact op voor een afspraak en prijsindicatie.