OVER WE4U

 

WE4U Movie Projects is opgericht in 2010 door eigenaresse Linda Janssens. Linda's specialisatie en grote passie is het maken van bijzondere en persoonlijke kwaliteitsvideo's.

Of ze nu een huwelijk, familiefeest, evenement of uitvaart filmt, aan een bedrijfsfilm werkt, of je vakantiefilmpjes monteert, altijd gaat zij met veel aandacht en precisie te werk.

 

Continue kwaliteit en het toevoegen van meerwaarde staat voorop. Zij weet met haar skills, kennis en ervaring, van elke gelegenheid en ieder feest een unieke beleving in beeld en geluid te creëren.

Linda's motivatie is sterk en haar motto is dan ook: "Omdat ieder mens uniek is en aandacht alles mooier maakt"

 

Haar passie voor video is al voor 2010 begonnen als hobby. Inmiddels ontwikkeld naar het niveau waarop zij zich professioneel videograaf mag noemen.

 

Dankzij de mix van expertises die dit vakgebied vraagt is Linda thuis in de disciplines van videoproductie; camera, regie en montage. Zij heeft als videograaf een netwerk opgebouwd van ondernemers en particulieren die haar talent en de kwaliteit van haar werk erkennen.

 Vanuit haar creativiteit en verbondenheid met het onderwerp ontstaat een aansprekend ‘beeldverhaal’ dat Linda voor u met precies de juiste muziektracks treffend weet te ondersteunen.

 

Videoproducties van WE4U Movie Projects creëren meer emotiebeleving en bevatten alle details die uw video persoonlijke sfeer en uitstraling geven.

 Bij emotioneel geladen gebeurtenissen zoals een trouwerij of uitvaart gaat Linda uiterst betrokken en integer te werk waardoor de opdrachtgever erop kan vertrouwen dat het professioneel wordt aangepakt.

 

Voor de zakelijke markt maakt WE4U Movie Projects zowel dynamische bedrijfsfilmpjes als educatie-, informatie- en instructievideo’s.

 

Op cultureel gebied huurt u WE4U Movie Projects natuurlijk ook in voor een registratie van uw festival, sportactiviteit, muziek- of toneeluitvoering.

 

Bekijk alle voorbeeldvideo's bij WEDDING, BUSINESS, FUNERAL, EVENTS, HOLIDAY en PROPERTY

 

Betrokken

Gepassioneerd

Creatief

Flexibel

Betrouwbaar

Enthousiast

Gedreven