WE4U FUNERAL

 

Rondom het afscheid van een dierbare spelen veel emoties een rol.

Familieleden die het dichtst bij de overledene staan, zorgen vaak dat alles voor de begrafenis of crematie geregeld wordt. Er is voor hen in die dagen niet veel tijd en plaats voor de eigen emoties. Soms hebben mensen het gevoel dat ze niet alles van die dag, bewust hebben meegekregen. Dat er in hun herinnering stukjes van de dag 'ontbreken'.

Graag zou je willen dat je die momenten terug kon halen. Je wilt die specifieke details weer even helder in het geheugen krijgen.

Met een uitvaartvideo kun je voorkomen dat kostbare herinneringen van belangrijke gebeurtenissen, door de jaren heen vervagen.

 •  WE4U MOVIE PROJECTS MAAKT HET MOGELIJK

  Je kunt videograaf Linda Janssens, ook voor het vastleggen van een uitvaart inhuren. Een videograaf bij een uitvaart is tegenwoordig niet meer ongebruikelijk. Er is juist een groeiende behoefte naar de uitvaartfilm.

  WE4U legt de gebeurtenissen op professionele wijze vast met een of twee camera's. Na montage is het resultaat een boeiend en dynamisch geheel. Uniek, integer en persoonlijk. Je zult kijken naar een goed gemonteerde film waarin de essentie van een familieaangelegenheid bewaard blijft. Een film waarin duidelijk de beleving van emotie en geloof, maar vooral liefde en de kracht van menselijke betrokkenheid naar voren komt.

  WE4U Movie Projects zorgt dat je meer dan eens de details van de gebeurtenissen kunt terugkijken. Weet je na jaren nog wie er allemaal waren? Wat er gezegd en gezongen werd?

  Een hele geruststelling, om te zien dat de uitvaart zoals die ging, écht prachtig was! Dat maakt het rouw- en verwerkingsproces soms ook wat makkelijker.

 •  HERINNERINGEN DELEN

  De uitvaartvideo is voor iedereen een kostbaar bezit. Voor partners, ouders, broers en zussen, maar vooral voor kinderen en kleinkinderen. Zij hebben 'later' vaak nog vragen of bepaalde ideeën over hoe het toen was. Wellicht biedt het kijken naar de video hen antwoord, troost of vernieuwt het hun herinneringen.

 •  'OVER ZEE'

  Maak familie of vrienden in het buitenland en allen, die door omstandigheden niet persoonlijk bij de begrafenis of crematie konden zijn, deelgenoot op afstand met de unieke en zeer persoonlijke uitvaartvideo.

 •  BEELD- EN GELUIDREGISTRATIES

  WE4U maakt op verzoek ook een eenvoudige beeld- en geluidregistratie van:

  * Condoleance in rouwcentrum of andere locatie.

  * (Religieuze) Ceremonie

  * Herdenkingsdienst of -bijeenkomst

  Dit betekent dat er in de ruimte met slechts 1 camera vanaf een vast camerastandpunt worden opgenomen. Hierop wordt slechts beeldselectie, controles en nabewerking toegepast.

  (geen volledige montage)

   

 •  WAAROM EEN UITVAARTFILM LATEN MAKEN?

  1. Vastleggen van gebeurtenissen geeft rust en zekerheid

  2. Herdenken, door later terug te kunnen kijken

  3. Blijvende herinnering door levendige ervaring van toespraken,

      muziek en gezangen

  4. Delen met buitenlandse familie en vrienden

  5. Waardevolle hulp bij het rouw- en verwerkingsproces

  Wilt u meer informatie over de uitvaartfilm of beeld- en geluidsregistratie, neem dan gerust en vrijblijvend contact op.

   

De uitvaartvideo maakt op eervolle wijze het afscheid van een dierbare tastbaar